Ontspannen in een luxe wellness room in Antwerpen

Wilt u uw rust niet langer laten verstoren wanneer u een bezoek brengt aan de sauna? Informeer dan eens naar onze wellness rooms in Antwerpen. Bij Aquatis staan onze deuren open en bent u verzekerd van privacy. Wij verhuren zes verschillende wellness rooms in Antwerpen die van alle luxe voorzien zijn, zoals een privésauna.

Vind ontspanning in onze wellness rooms in Antwerpen

Even helemaal afstand doen van alle dagelijks verplichtingen, zoals werk of studie. Dat kan op twee verschillende adressen in Antwerpen. De wellness ruimtes beschikken ieder over een zwembad, whirlpool en een luxe privé sauna. Sommige complexen beschikken eveneens over een stoombad en een infraroodcabine. Hebben wij uw interesse gewekt en kunt u niet langer wachten om onze wellness rooms in Antwerpen te bezoeken? Bekijk dan onze website voor de mogelijkheden.

Samen genieten van de rust in onze wellness rooms

Laat uw zintuigen prikkelen in onze luxe en mooi ingerichte complexen, die afgehuurd kunnen worden vanaf twee personen. Met een maximum van tien personen. Wilt u iemand spontaan verrassen met een welverdiend opkikkertje? Of heeft u binnenkort een verjaardag en heeft u nog geen attentie in huis? Wij hebben eveneens cadeaubonnen. Een ontspannen wellness middag is niet alleen leuk om te krijgen, maar voor uzelf ook een genot.

Bent u benieuwd naar onze luxueuze wellness rooms?

Wilt u ongestoord genieten in een sauna of privézwembad? Wij verwelkomen u graag in onze luxueuze wellness rooms met privé sauna in Antwerpen. Om verwarring te voorkomen kunt u enkel reserveren door te bellen naar de diverse complexen of persoonlijk bij aankomst. Wij verwijzen u voor de reserveringen graag door naar onze website. Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de betaling? Wij zijn tevens bereikbaar door een e-mail te sturen naar aquatis@pandora.be.

Contact

T: +32 3 321 60 76
Reserveren enkel via telefoon!
E: aquatis@pandora.be

Adres

Herentalsebaan 457
2100 Deurne
Openingsuren: Elke dag van 9u15 - 23u15

 

Call Now Button